Vi håndterer alle opgaver – store som små

Transportmuligheder

Vi har mere end 30 års transporterfaring og håndterer alle opgaver – store som små – for forskellige typer virksomheder. Vores ydelser omfatter transport af løsgods og fødevarer, losning af skibe og kørsel af fx pallevarer og bigbags med kran og truck.

Løsgodstransport

Vi transporterer alt inden for foderstoffer, foder og tørvarer. Vi har også stor erfaring med transport til danske og tyske biogasanlæg, hvor vi kører med majs, olivenpomace samt oliven- og halmpiller. I vores vognpark råder vi over entreprenørbiler og -trailere på 37 m3. Vi kører med forvogne og anhængere både med og uden kran. Derudover råder vi over en del 60-65 m³ trailere.

Losning af skibe

I samarbejde med mægler kan vi stå for håndtering af delvis eller komplet losning af skibe. Med vores fleksible vognpark har vi volumen og biler i en størrelsesorden, der gør det muligt for os at komme frem inden for kort tid. Det sikrer en hurtig og effektiv ekspedition.

Kran og truck

Vi kører både med kranbiler og trucktrailere, og kan således varetage transport af pallevarer som fx fliser, mursten og tagsten. Kranbilerne og trucktrailerne anvender vi ofte til transport af maskindele samt kørsel med bigbags, såkorn og gødning til landmænd.

Fødevaretransport

Alle vores chauffører, både egne og hos samarbejdspartnere, er uddannet til at håndtere de til tider ganske komplicerede krav til fødevaretransport – og de er altid opdaterede i henhold til den seneste lovgivning. Der er således helt styr på transport af GMO-varer og GMO-fri varer. Du kan læse mere under standarder.